RentalPort logo

RentalPort expanduje do Talianska!

Máme pre vás úžasné správy! RentalPort nestojí na mieste, rastie a rozširuje sa a tento rok sa nám podarilo expandovať do viacerých nových krajín jednou z ktorých je očarujúce Taliansko!

Tohtoročná letná dovolenková sezóna začína a Taliansko je jednou z najobľúbenejších dovolenkových destinácií medzi turistami z celého sveta. Romantické prechádzky Rímom, objavovanie krásnych uličiek magických Benátok a oddych pri mori na pobreží Bari alebo Palerma sú len jednými z mnohých ďalších miest a aktivít, ktoré vám Taliansko ponúka.

A aby vaša dovolenka bola ešte viac pohodlnejšou a komfortnejšou, správnou voľbou bude prepravovanie sa autom či už po talianskych uličkách, pobrežiach alebo horských serpentínach. Okrem vyššie spomínaných miest autá si môžete požičať, napríklad, aj v Miláne, Bologni, Neapoli, Catanii a vo mnohých ďalších mestách. Auto je možné si prenajať hneď po prílete na letisku. Sme si istí, že každý z vás si vyberie to najvhodnejšie pre seba vozidlo z našej širokej ponuky aut, či už to bude väčšie auto na dlhé výlety v kategórií SUV a Compact alebo menšie auto na rýchle presuny v kategórií Mini. Väčšinu aut na prenájom v Taliansku ponuká spoľahlivá a overená autopožičovňa Autovia. Takže ak sa rozhodnete staviť na istotu a pohodlnosť, určite navštívte našu webstránku, kde nájdete tie najlepšie letné ponuky a prenajmete si vozidlo za skvelé ceny!

Zákazník je pre nás kľúčový a našou prioritou je poskytovanie čo najlepších služieb, rozširovanie pokrytia a výberu aut za férové ceny.

7.6.2022