RentalPort logo

RentalPort prichádza s expanziou do Chorvátska!

Chorvátsko je jednou z mnohých ďalších krajín, do ktorých sa nám tento rok podarilo expandovať. A je jednou z najobľúbenejších dovolenkových destinácií v Európe!

Chorvátsko je ideálna krajina či už na rodinnú dovolenku s deťmi, na romantický oddych vo dvojici alebo na veselú a aktívnu dovolenku so skupinou kamarátov. V každom prípade jedným z najlepších riešení na každej letnej dovolenke je požičanie si auta, vďaka ktorému kedykoľvek budete môcť objavovať krásy tej danej krajiny, v tomto prípade očarujúceho Chorvátska. Viac o dovolenke v Chorvátsku a aj o tom, prečo je lepšie si požičať auto rovno na mieste sa dočítate v tomto článku.  Pokiaľ cestujete s rodinou a deťmi, vieme vám odporučiť kategóriu vozidiel SUV alebo Compact, aby každý člen vašej rodiny sa cítil komfortne. Pre romantický pobyt vo dvojici skvelým variantom bude kategória vozidla Mini a pre rušnú partiu dobrých kamarátov odporúčame si prenajať vozidlo v kategórii Economy alebo Standard. Skratka, z našej širokej ponuky aut si vyberie každý a to presne podľa svojho gusta! A vybrať si budete môcť nielen zo širokej ponuky aut, ale aj z veľkej ponuky dostupných termínov pre prenájom auta. 
Nájdete RentalPort skoro vo všetkých známych chorvátskych letoviskách ako, napríklad, Dubrovník, Pula, Rijeka, Sibenik, Split, Zadar alebo Zagreb. O kvalite ponúkaných áut nemusíte mať žiadne obavy, väčšinu aut v týchto mestách poskytujú spoľahlivé a overené  časom autopožičovne ako Zezgo alebo Rightcars. Takže ak sa rozhodnete staviť na istotu, pohodlnosť a kvalitu,  určite navštívte našu webstránku, kde nájdete tie najlepšie ponuky pre letné cestovanie nielen do Chorvátska a prenajmete si vozidlo za skvelé ceny! 
Zákazník je pre nás kľúčový a našou prioritou je poskytovanie čo najlepších služieb, rozširovanie pokrytia a výberu aut za férové ceny.
21.6.2022