RentalPort logo

Ako sa Rentalport stará o svojich zákazníkov?

Na trhu je veľké množstvo autopožičovní, ktoré ponúkajú prenájom vozidiel. Tieto autopožičovne poskytujú rôzne podmienky pre svojich zákazníkov, avšak ak si chcete vybrať najvyhovujúcejšiu ponuku pre vás, môže to byť obtiažne, nakoľko sa strácate v neprehľadných podmienkach a pravidlách každej z nich. Práve preto prišiel na trh Rentalport.


Rentalport – najväčšia autopožičovňa a zároveň vyhľadávacia a rezervačná platforma na prenájom vozidiel. Tým najväčším benefitom pre zákazníka je široká ponuka, vďaka ktorej si vyberiete vaše vozidlo pohodlne na jednom portáli.

Nájdete u nás:
• Ponuku 16 autopožičovní,
• 1500+ vozidiel na prenájom,
• 10+ slovenských a českých miest.

Nie je teda nič jednoduchšie, ako navštíviť našu webovú stránku a prostredníctvom niekoľkých kľúčových kritérií si vybrať presne to, čo vám vyhovuje. Pre Rentalport je od začiatku najväčšou prioritou spokojnosť zákazníka, a preto spolupracujeme s najlepšími a najznámejšími autopožičovňami na trhu. Predtým, ako sa ponuka autopožičovne dostane na našu webstránku, prebieha jej dôkladná verifikácia, aby sme sa presvedčili, že ide o skutočne spoľahlivého dodávateľa, ktorý poskytuje štandard služieb, ktorý očakávame my aj zákazník.

Dnes sú rôzne porovnávacie portály štandardom moderných služieb, pretože prinášajú obrovskú úsporu času a energie pre zákazníka. Pre nás je takisto dôležité, aby bola webová stránka optimalizovaná a rýchla, a tak mal zákazník jednoduchý a rýchly spôsob, ako si vozidlo prenajať. Spolupracujeme s množstvom odborníkov, ktorý majú skúsenosti v danej oblasti, a preto je náš štandard online služieb, ponuka a orientácia na webstránke veľmi jednoduchá. Tiež pravidelne pridávame články a blogy, aby ste sa mohli jednoducho zorientovať vo všetkých dôležitých informáciách.Vďaka našej komplexnej spolupráci s autopožičovňami u nás nájdete tie najvýhodnejšie ponuky na trhu a k tomu množstvo benefitov. Po každej stránke je pre nás najvyššou prioritou vysoký štandard služieb, o čom svedčí aj ďalšia spolupráca, ktorá zákazníkovi umožňuje bezpečnú platbu prostredníctvom platobného rozhrania Stripe priamo na našej webstránke.

Dbáme na to, aby zákazník vedel, čo nakupuje, preto sme na stránku pridali aj hodnotiaci program, kedy sa po skončení prenájmu máte možnosť podeliť s nami o vaše hodnotenie alebo recenziu. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok sú vám počas pracovných dní od 8:00 do 17:00 k dispozícii naši operátori.

V súčasnosti pripravujeme tiež odmeňovací program pre našich zákazníkov, ktorý bude čoskoro spustený, a poskytneme ďalšie výhody pre opakované prenájmy.

4.6.2020