RentalPort logo

Rentalport rozširuje svoje pokrytie!

Dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť Rentalport, ktorá je slovenskou jednotkou v porovnávaní cien a online rezervácií prenájmov vozidiel, pôsobí už vo viac ako 60 pobočkách na Slovensku a v Čechách a jej zákazníci majú na výber z viac ako 2000 automobilov rôznych kategórií.


Rentalport je jedinečnou platformou zastrešujúcou pobočky autopožičovní naprieč celým Slovenskom. Zákazníci tak majú možnosť rezervovať si auto nielen vo veľkých mestách akými sú Bratislava či Košice, ale napríklad aj v Michalovciach, Bardejove, Martine či v Nových Zámkoch.


Podľa slov CEO Rentalportu, Martiny Bondarchuk, cieľom platformy je pôsobiť globálne, pokrývať čo najviac krajín a uspokojiť čo najväčšie množstvo zákazníkov. Prvou z krajín, do ktorých Rentalport úspešne expandoval je Česká republika, kde, podobne ako v prípade Slovenska, platforma zastrešuje nielen tie najvýznamnejšie regionálne metropoly akými sú Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Liberec či Karlovy Vary, ale taktiež aj menšie mestá. Z viacerých možno spomenúť napríklad České Budejovice, Hradec Králové, Jihlavu, Pardubice a Ústi nad Labem.


Prehľadnosť a jednoduchosť rezervácie prostredníctvom Rentalportu si doposiaľ získala mnohých fanúšikov a platforma má pozitívny vplyv na rozvoj regionálneho turizmu, predovšetkým v aktuálnom období, kedy ľudia preferujú cestu autom pred inými možnosťami prepravy.


Zákazník je pre Rentalport kľúčový a prioritou je poskytnutie čo najlepších služieb a veľkého výberu vozidiel za férové ceny bez skrytých poplatkov. Na druhej strane, autopožičovniam Rentalport poskytuje priestor na zviditeľnenie sa a získanie nových zákazníkov.

16.7.2020